cropped kilkis

Safer Internet Day 2021 (SID 2021)

Γράφτηκε από τον/την Κέρος Ιωάννης. Posted in Εκπαιδευτικά Προγράμματα

SID2021 banner

Γιορτάζοντας τη θετική δύναμη του Διαδικτύου, το σύνθημα της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου:

Μαζί για ένα καλύτερο διαδίκτυο

αποτελεί μία πρόσκληση σε όλους/όλες, ώστε να συμμετάσχουν αποφασιστικά και να διαδραματίσουν τον δικό τους καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση ενός καλύτερου και ασφαλέστερου Διαδικτύου.

Όλοι ΜΑΖΙ, μέσα από την υπεύθυνη, κριτική, δημιουργική και με σεβασμό αξιοποίησή του, καλούμαστε να κινητοποιηθούμε με κάθε τρόπο και να ενώσουμε τις φωνές μας, σε μια συλλογική προσπάθεια ευαισθητοποίησης και ενθάρρυνσης θετικών συμπεριφορών στη χρήση του Διαδικτύου.

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου (9 Φεβρουαρίου 2021), αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε λίγο χρόνο βλέποντας αυτήν παρουσίαση.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

"Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ" 2020-2021

Γράφτηκε από τον/την Κέρος Ιωάννης. Posted in Εκπαιδευτικά Προγράμματα

logo mnae

Χαίρετε αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές και αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Λαμβάνετε αυτό το μήνυμα εκ μέρους του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς για να ενημερωθείτε όσον αφορά τη δράση που ετοιμάζουμε να υποβάλουμε στο πλαίσιο του προγράμματος "Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ", ΜΝΑΕ, για το σχολικό έτος 2020-2021. Ο τίτλος της δράσης του σχολείου θα είναι: «Το 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς δημιουργεί και το 2020-2021».

Παρακαλώ να διαβάσετε το επισυναπτόμενο pdf.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Τριήμερη Εκπαιδευτική Επίσκεψη στην Κέρκυρα 4-5-6/ Απριλίου 2019 στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος « Η καθημερινή ζωή των Ελλήνων το 19ο αιώνα.»

Γράφτηκε από τον/την Κέρος Ιωάννης. Posted in Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Μαθητές της Γ Τάξης ΕΠΑΛ πραγματοποίησαν τριήμερη Εκπαιδευτική Επίσκεψη στην κέρκυρα στα πλαίσια πολιτιστικού προγράμματος με το ταξιδιωτικό πρακτορείο «Αλεξανδρίδης Travel». Το ξενοδοχείο που μας φιλοξένησε ονομάζεται Bitzan inn και βρίσκεται στην περιοχή Αχιλλείου.

Οι μαθητές, μαζί με τους συνοδούς καθηγητές τους είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν γνωστά αξιοθέατα και διάσημους προορισμούς του νησιού, να γνωρίσουν τη ιστορία τους και να απολαύσουν την φυσική ομορφιά της πολυτραγουδισμένης Κέρκυρας.  Το Κανόνι, το Ποντικονήσι και η Χερσόνησος της Παναγίας Βλαχέρνας, η πανέμορφη πλατεία Λιστόν με τη απέραντη Σπιανάδα να απλώνεται μπροστά της, το Αχίλλειο και το Μον Ρεπό, το ζωντανό Μουσείο Κάζα Παρλάντε, ο Ιερός Ναός του Πολιούχου και θαυματουργού Αγίου Σπυρίδωνα, ο Ιερός Μητροπολιτικός  Ναός Παναγίας Σπηλαιώτισσας και Αγίας Θεοδώρας της Αυγούστας, το Μουσείο Σολωμού, το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης και τέλος το εργοστάσιο παραγωγής προϊόντων Κουμκουάτ της οικογένειας Μαυρομάτη μας μάγεψαν, μας ταξίδεψαν, μας συγκίνησαν και μας γέμισαν εικόνες, εμπειρίες και σοφία

Λιγοστές φωτογραφίες που κρύβουν όμως πλούσιες εμπειρίες… Απολαύστε τις!!!

on1

on2

on3

on4

on5

on6

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας: Α' βοήθειες σε τροχαίο ατύχημα

Γράφτηκε από τον/την Κέρος Ιωάννης. Posted in Εκπαιδευτικά Προγράμματα

 firstaidnew

Οι μαθητές/τριες της Β΄ τάξης του Τομέα Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας του 1ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς, στο πλαίσιο του προγράμματος Αγωγής Υγείας «Πρώτες Βοήθειες σε εφήβους» επισκέφθηκαν το 1ο, 2ο, 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς και τα Γυμνάσια Ευκαρπίας και Καμπάνη όπου και παρουσίασαν κάποιες βασικές τεχνικές Πρώτων Βοηθειών σε τροχαίο ατύχημα.

Η παρουσίαση έγινε με μικρά δρώμενα που ετοίμασαν οι μαθητές του Τομέα Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας, γεγονός που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον και την προσοχή των μαθητών/τριών και των εκπαιδευτικών. Ακολούθησε πρακτική εφαρμογή από τους μαθητές/τριες των Γυμνασίων ώστε να εμπεδωθεί η γνώση που προσφέρθηκε.

firstaid

Συγχαίρουμε μέσα από την καρδιά μας τα παιδιά και τους καθηγητές που συμμετείχαν και υλοποίησαν το πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Πρώτες Βοήθειες σε τροχαίο ατύχημα » και τους ευχαριστούμε θερμά που συντέλεσαν στην προβολή του σχολείου τους ως κυψέλη εργασίας και δημιουργικότητας.

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό εδώ.

Τομέας Υγείας, Πρόνοιας και Ευεξίας

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 431 guests και κανένα μέλος