cropped kilkis

Συναντήσεις γονέων

Γράφτηκε από τον/την Κέρος Ιωάννης. Posted in Τα νέα μας

educayione

Αγαπητοί  γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας θα πραγματοποιήσει μια σειρά συναντήσεων των γονέων με την ψυχολόγο του σχολείου, όπου θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε θέματα που σας απασχολούν. Οι συναντήσεις θα έχουν ως σκοπό την στήριξη των γονέων, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους. Οι συναντήσεις θα προσφέρουν στους γονείς γνώσεις και ευκαιρίες για προβληματισμό.

Οι γονείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην ομάδα γονέων μπορούν  να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν κάθε Τρίτη στις 10:00. Για τη συμμετοχή στις συναντήσεις είναι απαραίτητη η παρουσία σας στην πρώτη συνάντηση.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για δήλωση συμμετοχής ή οποιαδήποτε πληροφορία.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2341023227, 2341077158 & 6945735647 (κα Μαρία Αποστολίδου)

Ώρες επικοινωνίας 8:00-13:00

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Σχολικός ψυχολόγος στο σχολείο μας

Γράφτηκε από τον/την Κέρος Ιωάννης. Posted in Τα νέα μας

Αγαπητοί  γονείς και μαθητές,

σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ. - Υποστήριξη Σχολικών Μονάδων ΕΠΑ.Λ.», υπηρετεί στο 1ο ΕΠΑ.Λ Κιλκίς ψυχολόγος για την ψυχοκοινωνική υποστήριξη μαθητών και των οικογενειών τους.

Ο σχολικός ψυχολόγος προάγει την ψυχοσυναισθηματική, κοινωνική και γνωστική ανάπτυξη των μαθητών, τη συναισθηματική ισορροπία και την ενδυνάμωση όλων των εμπλεκομένων στην εκπαιδευτική διαδικασία. Ο ρόλος του είναι συμβουλευτικός και υποστηρικτικός προς τους μαθητές και τις οικογένειες τους. Ο ψυχολόγος ενημερώνει, συμβουλεύει και υποστηρίζει τους γονείς σχετικά με θέματα εφηβείας και σχέσεων στην οικογένεια σε επίπεδο ατομικών συνεδριών. Επίσης παρέχει ψυχολογική υποστήριξη σε μαθητές, οι οποίοι με δική τους πρωτοβουλία μπορούν να διατυπώσουν σχετικό αίτημα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τον προγραμματισμό του ραντεβού σας ή οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2341023227, 2341077158 & 6945735647 (κα Μαρία Αποστολίδου)

Ώρες επικοινωνίας 8:00-13:00

psixologos

 

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Γράφτηκε από τον/την Κέρος Ιωάννης. Posted in Τα νέα μας

athlitismos

Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΥΠ.Π.Ε.Θ. εναρμονίζει την 5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018.

Κεντρικός στόχος είναι η δραστηριοποίηση των σχολικών μονάδων ώστε να συμβάλλουν ουσιαστικά στην ενεργοποίηση των μαθητών/τριών για συμμετοχή τους σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις εντός του σχολείου. Ο συνδυασμός ψυχαγωγίας και άσκησης θα οδηγήσει στην απόκτηση ενός υγιούς τρόπου ζωής και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των μαθητών/τριών, αποβάλλοντας την αδράνεια και την υποκινητικότητα, που αποτελούν τις κύριες αιτίες αύξησης της παχυσαρκίας στους νέους σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες.

Με σύνθημα «ΑΣ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ» το σχολείο μας την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 θα πραγματοποιήσει πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων και κατά συνέπεια τα μαθήματα αυτής της μέρας δεν θα πραγματοποιηθούν. Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο κανονικά χωρίς τσάντες, τετράδια, βιβλία κλπ.

Επισημαίνεται ότι, σε περίπτωση που ακυρωθούν οι προγραμματισμένες δράσεις λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών ή άλλων γεγονότων, θα μεταφερθούν σε άλλη ημερομηνία με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων.

 

 
0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Μήνυμα του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2018-2019

Γράφτηκε από τον/την Κέρος Ιωάννης. Posted in Τα νέα μας

mainlogo

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς εύχομαι καλή δύναμη σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, στις μαθήτριες και τους μαθητές. Το Υπουργείο κατέβαλε και θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η φετινή χρονιά να πάει ακόμα καλύτερα από τις προηγούμενες. Είμαι βέβαιος ότι και σεις, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς, θα κάνετε το ίδιο. Η συνέχεια του άρθρου εδώ.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 115 επισκέπτες και κανένα μέλος